Jag har upptäckt Annas favorit.
Tryffelsalami.
Så jävla gott.
Att jag inte har provat tidigare fattar jag inte.
Jag misstänker att man inte ska göra som jag har gjort.
Svulla i sig direkt från den lilla plastasken.
Så nu är jag nyfiken, vad äter man den till/med?
tisdag 24 mars 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Allt som är gott äter man ju som det är. Men en Antipasti med lite ostar och annat kallskuret och en flaska rödtjut, kanske?
Äjj-Käjj: Jag tror som du. Får helt enkelt vänta tills jag får/kan dricka rötjut.
Till?? Med?? tja, med fingrarna kanske, hela burken rätt in i munnen? Finns det ngt annat sätt?
Grymt är det vad det är.
Helt fantastiskt!
Kul att du gillar det!
Skicka en kommentar