Bloggtoppen.se

onsdag 9 september 2009

Det är vahettere mycket nu. Igen.

Igår vaknade jag kl.17. Åkte sedan och jobbade natt på jobbet.
Kl. 10.45 idag hade jag ett av mina delprov för att jag ska starta eget företag. Det gick för övrigt bra och jag blev godkänd. Efter det åkte jag tillbaka till jobbet från stan för att hämta bilen.
Efter det åkte jag till min kompis jobb och fikade lite.
När jag sen var på väg till Lillprinsessans skola för hämta henne ringde Mazarin. Mr S hade inte kommit hem och fotbollsträningen började kl. 17.00. Så det var bara att åka hem med sessan, fixa iordning en macka och dra iväg på fotbollsträning.
När väl den var slut så åkte jag och köpte en familjepizza.
Nu ligger vi och jäser i sängen och tittar på fotboll. Sen Idol. Sen sova.
Men det är inte slut där. ICKE!

Imorgon bitti kl. 09.00 ska jag vara hos nagelfixaren. När det är klart ska jag åka med barnen till Täby C för att handla begravningskläder och begravningsblommor. När väl det är klart ska jag fixa iordning mig för kräftskivan på jobbet som börjar kl. 17.00. Sen borde torsdagen vara slut.

På fredag är det begravning.
Kl. 10.00 ska maten hämtas och bärarna vara i kyrkan och kl. 11.00 börjar själva ceremonin. Det kommer typ 1000 gäster från världens alla hörn som ska sova lite här och där hos oss. Och på lördag är ledigheten slut och det är åter igen dags att befinna sig på jobbet. Kaoset kommer att vara ett faktum.



Några frågor på det här?

3 kommentarer:

Chrissan sa...

Punkt.

Bubbel i vardagen sa...

Exakt Chrissan!

Anette sa...

Det känns som att din och min almanacka gått på samma kurs...fyllekursen. Hur ska man lära dom att fylla saker lite glesare?